اهمیت
سئو در
رسانه های اجتماعی به لطف برخی از تغییرات در الگوریتم های گوگل (اخیراً به روز رسانی پاندا) بسیار افزایش داشته است. گوگل پاندا چه کاری برای ساختن ارتباطات در رسانه های اجتماعی و بزرگتر شدن بخشی از الگوریتم سئو کرده است! به عبارت دیگر هر چقدر یک شخص ارتباطات بیشتری داشته باشد، بیشتر احتمال دارد که برخی از موارد خوانده شده و یا برخی توصیه ها در صفحهء نتایج موتور جستجوی آن شخص به نمایش در آید.
بهینه سازی یا سئو در رسانه های اجتماعی به نظر می رسد با مقدمهء ابزارهای جدیدی مانند گوگل+ شروع و میزان اهمیت آن رفته رفته بیشتر شده است.
به طور مثال شخصی A به دنبال اطلاعاتی در مورد موسیقی در اینترنت می گردد. اگر این شخص در وب سایت گوگل logged in نشده باشد و یا اتصالات و ارتباطات زیادی در آن نداشته باشد، گوگل نیز به آن شخص مطالب بسیار Objective که مبتنی بر معمول ترین تکنیک های بهینه سازی موتور جستجو است، ارائه می نماید.
به احتمال زیاد آن شخص ترجیح می دهد که به او بهترین سایت های بهینه سازی شده در مورد موسیقی ارائه شود. اما اگر این شخص در شبکه های اجتماعی مانند تویتر فعال باشد، با بسیاری از افراد دیگر نیز در گوگل+ در ارتباط باشد و یا حتی افرادی را در فهرست تماس های گوگل خود داشته باشد، مسئله به صورت دیگری خواهد بود.
مثلاً فرد B در میان این افراد نیز به موسیقی علاقمند باشد، پس از آن هر کاری که در این مورد انجام دهد و هر چیزی که در این مورد بنویسد و نظر دهد برای آن شخص A در نتایج موتور جستجو قابل مشاهده خواهد بود. اگر افراد مرتبط کامنتی در صفحهء مرتبط با موسیقی بگذارند و یا مطالب وبلاگی را در مورد موسیقی به اشتراک بگذارند و یا شخصاً مطالبی در وبلاگ بنویسند، بنابراین این موارد در نتایج صفحهء جستجوی شخص اول A به نمایش در خواهد آمد.
این امر دو اثر مثبت بر روی سئو رسانه های اجتماعی دارد. اولاً اینکه هر چه یک کسب و کار آنلاین ارتباطات بیشتری با مشتریان بالقوه داشته باشد، بیشتر احتمال دارد که در صفحهء نتایج موتور جستجو نشان داده شوند. دوماً افرادی که در مورد موسیقی مطالبی در وبلاگ می نویسند، می توانند در نهایت چهره خود را بدون هیچ خجالتی در معرض دید دیگران قرار دهند!